Mariehøj er en kommunal integreret institution.

Vi har ca. 84 børn fordelt på 30 børn i vuggestuealderen og 56 børn i børnehavealderen. Vi er certificeret i pædagogisk idræt, så vi har indrettet os, så børnene har mulighed for at udfolde sig motorisk hele dagen.

Vuggestuen er delt på 2 stuer: Tigerungerne og Skildpadderne i alderen 0-2,5 / 3år.

Børnehaven er fordelt på 3 stuer: Bjørnene, Delfinerne og Girafferne i alderen 2,5 / 3-6 år.

Vi er engagerede medarbejdere i Mariehøj og møder altid dig og dit barn med smil og en positiv holdning. Vi lægger stor vægt på at gå i øjenhøjde med børnene, at de oplever, at de er en vigtig del af fællesskabet, og at vi griner sammen med dem. Det er vigtigt for os, at vi gennem læring af forskellige kompetencer også kan have det sjovt med børnene. I forskellige sammenhænge prøver vi at finde “vores indre barn frem”, således at vi spejler børnene i deres leg og den vej rundt bidrager til at udvikle børnene. Når dit barn trives og leger, er der grobund for læring.

Desuden er Mariehøj en idrætscertificeret institution, hvilket vil sige, at vi gennem leg og daglige rutiner kontinuerligt bruger kroppen og understøtter dit barns motoriske udvikling. Vi har en motorik pædagog ansat i huset, som tager børnene gennem små motorikhold for yderligere at understøtte husets idrætsmæssige / motoriske profil.

Vil du vide mere om Mariehøj Daginstitution og vores tilsynsrapport kan du rekvireres foldere.

børn der danser